Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

Vadonatúj ízek a Hajdú grillsajtok kínálatában

A nemzetközi piacon is kedvelt, vezető magyar grillsajtcsalád az idei szezonban is új ízekkel csábítja a grillsajt-kedvelőket.

Míg a mediterrán változatot csipetnyi levendulával, a csípős-chilis grillsajtot leheletnyi lime-mal gazdagítottuk. Az ötletes ráadás a vadonatúj, gyros fűszerekkel ízesített Hajdú grillsajt, mely szintén komoly sikerre számíthat a fogyasztók körében.

Az új Hajdú grillsajtok 2019 májusától már elérhetőek az üzletekben, és bizonyosan a nyári grillpartyk elengedhetetlen kellékei lesznek.

A hagyományos füstölt ízek kedvelőinek örömére áprilistól megújult recepttel és új, praktikus kiszerelésben érhető el a tavaly nagy sikerrel bevezetett Hajdú Grillenyica is.

Kattints a képre és ismerd meg új, csábító ízeinket és receptajánlatainkat >>>

További hírek

A Kőröstej elővigyázatosságból visszahívja egyes Kőrösi sajtkorong termékeit

A Kőröstej Kft. ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy elővigyázatosságból úgy döntött, a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termékek, valamint Füstölt ízű Kőrösi sajtkorong termékek alábbi gyártási tételeit, üvegdarab lehetséges előfordulása miatt:

Bővebben »
A Kőröstej 10%-kal növelheti sajtexportját

A Kőröstej Kft. 4,6 milliárd forint értékű fejlesztésének megvalósítására jelentős támogatást nyert el a kormány nagyvállalati beruházási támogatási programja keretében.

Bővebben »
Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

Bővebben »