Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

​Új Hajdú grillenyica serpenyős & grillsajt

A kedvelt Hajdú parenyica íz sütésre készen…Igazi csemegével indul a szezon a sajtrajongók számára, hiszen új taggal bővült Magyarország vezető grillsajt családja.

Az új grillenyica mindent felvonultat, amit ízében csak egy bükkfán füstölt parenyica nyújthat, miközben vérbeli grillsajtot alkotott a gyártó Kőröstej.A sajt felhasználható grillezett vagy sült sajtszeletként változatos köretekkel; szendvicsekben, de akár különleges főzelékfeltétként, füstölt húsok helyett iskiválóan megállja a helyét.

A Hajdú grillenyica elsöprő, sosem látott sikert aratott az előzetes kóstolási teszteken, ígybiztosan sokak kedvencévé válik mára tavaszi időszakban is.

A termék 2018 áprilisától érhető el az üzletekben.

További hírek

A Kőröstej elővigyázatosságból visszahívja egyes Kőrösi sajtkorong termékeit

A Kőröstej Kft. ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy elővigyázatosságból úgy döntött, a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termékek, valamint Füstölt ízű Kőrösi sajtkorong termékek alábbi gyártási tételeit, üvegdarab lehetséges előfordulása miatt:

Bővebben »
A Kőröstej 10%-kal növelheti sajtexportját

A Kőröstej Kft. 4,6 milliárd forint értékű fejlesztésének megvalósítására jelentős támogatást nyert el a kormány nagyvállalati beruházási támogatási programja keretében.

Bővebben »
Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

Bővebben »