Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

Örömmel várjuk új kollégáinkat!

A sok nehézség közepette nagyon sokan dolgoznak azért, hogy a Hajdú, Talléros és Kőrösi márkájú sajtjainkkal és más, a Kőröstej üzemekben gyártott tejtermékekkel mi is hozzájárulhassunk a biztonságos élelmiszerellátáshoz. Köszönjük a helytállást mintegy 900 üzemi munkatársunknak, beszállítóinknak és partnereinknek! ​

Ha bizonytalan, kiszámíthatatlan a jövője, jöjjön hozzánk dolgozni, nálunk biztos, stabil munkahelyet talál!

Munkavégzés helye:
Barcs (Somogy), Kacsóta (Baranya), Kőröstetétlen (Pest megye) és Hajdúböszörmény környékéről is várjuk új kollégáinkat.

Szakképesítést nem igénylő munkakörök:
Tejtermékgyártó munkatársakat keresünk elsősorban fizikai, szakképesítést nem igénylő munkakörökbe.

Szakképesítést igénylő munkakörök:
Az új technológiák bevezetésére, illetve a meglévők még hatékonyabb kihasználására élelmiszeripari, tejipari szakembereket, mérnököket is keresünk termelési, műszaki, minőségügyi, raktározási pozíciókra.

Kérjük, hogy kizárólag emailben érdeklődjön/jelentkezzen a munkavégzés helyének feltüntetésével, mert ott mindig szakértő munkatársaink válaszolnak a kérdésekre: hr@korostej.hu

Mi már várjuk, hogy Önnel dolgozhassunk!

További hírek

A Kőröstej elővigyázatosságból visszahívja egyes Kőrösi sajtkorong termékeit

A Kőröstej Kft. ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy elővigyázatosságból úgy döntött, a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termékek, valamint Füstölt ízű Kőrösi sajtkorong termékek alábbi gyártási tételeit, üvegdarab lehetséges előfordulása miatt:

Bővebben »
A Kőröstej 10%-kal növelheti sajtexportját

A Kőröstej Kft. 4,6 milliárd forint értékű fejlesztésének megvalósítására jelentős támogatást nyert el a kormány nagyvállalati beruházási támogatási programja keretében.

Bővebben »
Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

Bővebben »