Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

​Hajdú mediterrán joghurtsajt görögös és olaszos fűszerezéssel

Ínycsiklandozó, rafinált fűszerezésű termékekkel egészítette ki mediterrán joghurtsajt-palettáját a Kőröstej. Az új, délies ízvilágú termékvariációkkal elsősorban a magyar piacot szeretnék meghódítani.


A Hajdú mediterrán joghurtsajtcsalád új tagjai:

 • görögös joghurtsajt fokhagymával, oregánóval és korianderrel
 • olaszos joghurtsajt szárított paradicsommal és bazsalikommal

 • A fűszerkeverékeket gondosan tesztelték, a Hajdú grillsajtoknál maximálisan bevált,kiemelkedő minőségű fűszercsaládból válogattak. A termékek bevezető promóciójában a BL-győztes Győri Audi ETO KC kézilabdázói is részt vesznek.


  Bevezetés hónapja: 2016. július

  További hírek

  A Kőröstej elővigyázatosságból visszahívja egyes Kőrösi sajtkorong termékeit

  A Kőröstej Kft. ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy elővigyázatosságból úgy döntött, a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termékek, valamint Füstölt ízű Kőrösi sajtkorong termékek alábbi gyártási tételeit, üvegdarab lehetséges előfordulása miatt:

  Bővebben »
  A Kőröstej 10%-kal növelheti sajtexportját

  A Kőröstej Kft. 4,6 milliárd forint értékű fejlesztésének megvalósítására jelentős támogatást nyert el a kormány nagyvállalati beruházási támogatási programja keretében.

  Bővebben »
  Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

  Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

  Bővebben »