Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

A Hajdú sajtmárka szponzorálja a Győri Audi ETO-t

A Győri Audi ETO női kézilabda csapatát a Hajdú sajt szponzorálja az új szezonban. A szponzori megállapodást decemberben írták alá a nemzetközi szinten is kedvelt magyar sajtmárka és a kétszeres Bajnokok Ligája győztes kézilabda klub együttműködéséről.

A külföldön is rendkívül sikeres magyar sajtgyártó, a Kőröstej számára fontos szempont volt, hogy olyan élcsapattal szülessen meg a támogatói együttműködés, amelyben hiteles, elhivatott és szakmailag elismert játékosok játszanak. A Győri Audi ETO KC jelenleg a BL-csoportjában a második helyen áll, miután idehaza a Bajnokok Ligája tavalyi győztesét is megverte. A csapatban világsztárok egész sora játszik, jó esély van arra, hogy ismét eljut a Budapesten rendezendő négyes döntőig is.

A többek között a 2014-ben a sajtolimpián aranyérmes Hajdú grill sajtot gyártó és forgalmazó Kőröstej Kft. alapítója és tulajdonosa, Dr. Riad Naboulsi a támogatással kapcsolatban kiemelte: „Nemzetközileg is ismert sajtgyártóként olyan sportágat és csapatot kerestünk az első támogatói együttműködésünkhöz, amely nem csak Magyarországon, hanem külföldön is népszerű, és nemzetközi szinten is komoly sikereket ért el. Biztos vagyok abban, hogy a kétszeres BL-győztes győri kézilabdázókkal együtt még eredményesebbek leszünk a 2016-os évben!”

A közös együttműködés első lépéseként receptversenyt hirdettek meg, melynek során a győri kézilabda szurkolóitól várják a legjobb sajtos ételrecepteket. A zsűri elnöke a csapat kapitánya, Görbicz Anita, aki kétszeres Bajnokok Ligája gólkirály, és a világ legjobb kézilabdázónője is volt. A sportoló, aki gyakorló édesanyaként minden nap próbál főzni a kisfiának, a receptverseny kapcsán elmondta: „Több dolgot is figyelembe veszek az elbírálásnál. Szeretem például az újításokat, tehát ha nem szokványos a recept, akkor nálam előnnyel indul. Mindenképpen értékelem azt is, ha látom, hogy a pályázatba energiát fektettek.”

További hírek

A Kőröstej elővigyázatosságból visszahívja egyes Kőrösi sajtkorong termékeit

A Kőröstej Kft. ezúton értesíti kedves vásárlóit, hogy elővigyázatosságból úgy döntött, a forgalmazásból visszahívja a Kőrösi sajtkorong termékek, valamint Füstölt ízű Kőrösi sajtkorong termékek alábbi gyártási tételeit, üvegdarab lehetséges előfordulása miatt:

Bővebben »
A Kőröstej 10%-kal növelheti sajtexportját

A Kőröstej Kft. 4,6 milliárd forint értékű fejlesztésének megvalósítására jelentős támogatást nyert el a kormány nagyvállalati beruházási támogatási programja keretében.

Bővebben »
Már magyaros ízesítéssel is hódít a Hajdú grillsajt

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a nyári időszak egyik legpezsgőbb sajtszegmense a Magyarországon korábban szinte nem is létező grillsajtpiac. Most igazi különlegességgel lepte meg az itthoni sajtkedvelőket a Hajdú: magyaros ízesítésű, kolbászfűszeres grillsajtok jelentek meg a polcokon az eddig inkább a mediterrán vonalat követő levendulás, gyrosos és chilis-lime ízesítések mellett.

Bővebben »