Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

Vadonatúj ízek a Hajdú grillsajtok kínálatában

A nemzetközi piacon is kedvelt, vezető magyar grillsajtcsalád az idei szezonban is új ízekkel csábítja a grillsajt-kedvelőket.

Míg a mediterrán változatot csipetnyi levendulával, a csípős-chilis grillsajtot leheletnyi lime-mal gazdagítottuk. Az ötletes ráadás a vadonatúj, gyros fűszerekkel ízesített Hajdú grillsajt, mely szintén komoly sikerre számíthat a fogyasztók körében.

Az új Hajdú grillsajtok 2019 májusától már elérhetőek az üzletekben, és bizonyosan a nyári grillpartyk elengedhetetlen kellékei lesznek.

A hagyományos füstölt ízek kedvelőinek örömére áprilistól megújult recepttel és új, praktikus kiszerelésben érhető el a tavaly nagy sikerrel bevezetett Hajdú Grillenyica is.

Kattints a képre és ismerd meg új, csábító ízeinket és receptajánlatainkat >>>

További hírek

A Kőröstej nyerte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs díját

Budapest, 2018. március 28. – Újabb elismerésben részesült a Kőröstej sikeresen bevezetett újításának köszönhetően.

Bővebben »
​Hajdú mediterrán joghurtsajt görögös és olaszos fűszerezéssel

Ínycsiklandozó, rafinált fűszerezésű termékekkel egészítette ki mediterrán joghurtsajt-palettáját a Kőröstej. Az új, délies ízvilágú termékvariációkkal elsősorban a magyar piacot szeretnék meghódítani.

Bővebben »
​Új Hajdú grillenyica serpenyős & grillsajt

A kedvelt Hajdú parenyica íz sütésre készen…Igazi csemegével indul a szezon a sajtrajongók számára, hiszen új taggal bővült Magyarország vezető grillsajt családja.

Bővebben »