Hírek

Aktualitások és érdekességek a Kőröstej háza tájáról!

​Új Hajdú grillenyica serpenyős & grillsajt

A kedvelt Hajdú parenyica íz sütésre készen…Igazi csemegével indul a szezon a sajtrajongók számára, hiszen új taggal bővült Magyarország vezető grillsajt családja.

Az új grillenyica mindent felvonultat, amit ízében csak egy bükkfán füstölt parenyica nyújthat, miközben vérbeli grillsajtot alkotott a gyártó Kőröstej.A sajt felhasználható grillezett vagy sült sajtszeletként változatos köretekkel; szendvicsekben, de akár különleges főzelékfeltétként, füstölt húsok helyett iskiválóan megállja a helyét.

A Hajdú grillenyica elsöprő, sosem látott sikert aratott az előzetes kóstolási teszteken, ígybiztosan sokak kedvencévé válik mára tavaszi időszakban is.

A termék 2018 áprilisától érhető el az üzletekben.

További hírek

A Kőröstej nyerte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs díját

Budapest, 2018. március 28. – Újabb elismerésben részesült a Kőröstej sikeresen bevezetett újításának köszönhetően.

Bővebben »
​Hajdú mediterrán joghurtsajt görögös és olaszos fűszerezéssel

Ínycsiklandozó, rafinált fűszerezésű termékekkel egészítette ki mediterrán joghurtsajt-palettáját a Kőröstej. Az új, délies ízvilágú termékvariációkkal elsősorban a magyar piacot szeretnék meghódítani.

Bővebben »
Év Terméke Díjat nyert a Hajdú joghurtsajt

Budapest, 2016. március 23. – A Kőröstej által forgalmazott Hajdú joghurtsajt győzött az Év Terméke Díj 2016 sajt kategóriájában. Tegnap hirdették ki a fogyasztók véleményén alapuló díj győzteseit. A kóstolók 95%-a messzemenően elégedett volt a termékkel, amely nemcsak Magyarországon népszerű.

Bővebben »