A hajdúböszörményi üzem gyártja a kashkavalt, a trappistát, a mozzarellát, labneh-t (joghurtsajtot), vajkrémet, sajtkrémet, mascarponét, körözöttet, ricottát.
A kőröstetétleni üzem fő specialitása a krémfehér sajt és a kézzel formázott parenyica. Ezen kívül labneh golyó és akawi sajt készül itt a külföldi partnerek számára.
Barcson készül a világ minden táján ismert grillsajt, amit eredeti hazájába, Ciprusra is exportál a Kőröstej. Itt gyártanak még számos sajtkülönlegességet, mint a chilal és a jadal, valamint itt készül az Innovációs Díjjal és Év Terméke díjjal is jutalmazott üveges sajtkrém..
A kacsótai üzem sokféle ízben, méretben és csomagolásban gyárt ömlesztett sajtot: a hazánkban jól ismert kördobozos sajt mellett, tömlős, tégelyes, rántanivaló és vágható kiszerelésben, illetve receptúrával is. Az exportpiacokon kerül eladásra a konzerv és blokksajt, mely hűtést nem igénylő, kiváló minőségű ömlesztett sajt.
A cégcsoport vezető márkája a HAJDÚ, szlogenje: HAJDÚ, csak a sajt számít. Ezen kívül is a magyar táj és helységek szépségeit megidéző márkanevek jellemzőek: Bihar, Róna, Buda, Kőrös. Ez utóbbimárkanevek alatt szinte kizárólag a külföldi piacokon értékesít a vállalat.